سخنگوی سازمان انتقال خون کشورمطرح کرد:
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور گفت: اهدای خون مستمر از شاخص های ارتقا در مراکز انتقال خون است که این شاخص در کشور 54 درصد است و در استان بوشهر در سال گذشته 72 درصد و پنج ماه نخست امسال بالای 70 درصد بوده است.
کد خبر: ۶۵۹۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۹ 25 September 2018

بوشهر: در آئینی، نرگس عبیدی به عنوان مدیرکل جدید انتقال خون استان بوشهر منصوب شد. وی پیش از این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بوده است.

به گزارش «تابناک بوشهر»؛ در حاشیه این مراسم، سخنگوی سازمان انتقال خون کشور گفت: اهدای خون مستمر از شاخص های ارتقا در مراکز انتقال خون است که این شاخص در کشور 54 درصد است و در استان بوشهر در سال گذشته 72 درصد و پنج ماه نخست امسال بالای 70 درصد بوده است.

بشیر حاجی بیگی  یادآور شد: براساس آمارها، استان بوشهر در شاخص اهدای خون مستمر پس از سمنان رتبه دوم کشور را کسب کرده و این بیانگر نهادینه شدن فرهنگ اهدای خون در این استان است.

وی افزود: سالانه 2.5 میلیون نفر به مراکز انتقال خون مراجعه می کنند که از این تعداد، 2 میلیون و 100 هزار نفر موفق به اهدای خون می شوند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته سه میلیون و 670 هزار واحد خون و فرآورده های آن در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است.

وی گفت: با توجه به اینکه 90 درصد مردم گروه خونی مثبت و تنها 10 درصد گروه خون منفی دارند نیاز به گروه های خونی منفی به عنوان دهنده عمومی به دلیل کمیاب بودن در کشور بیشتر است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران افزود: توسعه مراکز جامع اهدای خون در کشور از برنامه های سازمان انتقال خون است و در این ارتباط 15 مرکز جامع اهدای خون در استان ها فعال است.

وی بیان کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده تلاش می شود مراکز جامع انتقال خون تا پایان سال در همه استان ها راه اندازی شود.

حاجی بیگی گفت: در مراکز جامع انتقال خون مردم می توانند به طور مستقیم علاوه بر خون کامل پلاسما به روش پلاسما فرزیس تولیدی و پلاکت به روش پلاکت فرزیس تولیدی اهدا کنند.

وی یادآور شد: در گذشته مردم فقط اهدای خون کامل را در مراکز داشتند اما امروز با فعال شدن مراکز جامع اهدای خون می توانند پلاکت یا پلاسما را به طور جداگانه اهدا کنند.

این مقام مسئول گفت: سالانه با توجه به نیاز بیمارستان ها و گسترش مراکز خون و آنکولوژی و تشخیص سریع بیماری ها در کشور مصرف خون و فرآورده های آن نظیر پلاسما و پلاکت افزایش یافته است که با وجود استقبال مردم این نیازها در کشور برطرف و کمبودی وجود ندارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار