رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: تا کنون برای احداث بنای مقبره الشعرا در تبریز رقم سه میلیارد و 544 میلیون و 400 هزار تومان هزینه شده است.
کد خبر: ۹۹۴۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۹ 16 September 2021

به گزارش تابناک تبریز، داود بهبودی امروز در آئین گلباران مزار استاد شهریار در مقبره‌الشعرای تبریز، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: توفیقی شد به مناسبت بزرگداشت سالگرد درگذشت استاد شهریار و روز ملی شعر و ادب فارسی در مقبره‌الشعرا حضور یافته و عرض ادب و ارادت خود را به ساحت این شاعر پرآوازه برسانیم.

 

وی افزود: شاعران نامی و عرفا در طول تاریخ پربار گذشته سرمایه نمادین گرانبهایی را برای فرهنگ، هنر و اندیشه آذربایجان و کشور فراهم آورده‌اند و وظیفه ما به عنوان متولیان و راهبران توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه این است که به پاسداشت یاد و خاطره این بزرگواران همت گماریم و به طوری شایسته این سرمایه‌های نمادین را حفظ کنیم.

 

بهبودی تصریح کرد: اینکه آذربایجان توانسته است در یک مجموعه بیش از 400 شاعر و عارف نامی را از اقصی نقاط جهان گرد هم آورد تا در این فضا تنفس کرده و مدفون شوند، گذشته پرافتخار این دیار را نشان می‌دهد؛ باید ورق‌های این گذشته را تورق و جامعه‌ای رو به تعالی و پیشرفت فراهم کنیم.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان ساخت: مجموعه مدیریتی استان اهتمام ویژه‌ای در جهت هرچه باشکوهتر برگزار کردن مراسم روز ملی شعر و ادب فارسی و حفظ این سرمایه معنوی در تبریز دارد و از تلاش همه دست‌اندکاران این عرصه قدردانی می‌کنیم.

 

وی مقبره‌الشعرا را آبروی شهر تبریز دانست و گفت: برخی از پروژه‌های زاید و نه چندان ضروری در این شهر اجرا و اعتبارات کلانی صرف آنها می‌شود؛ در حالی که اگر مقدار اندکی از این هزینه‌های غیرضرور صرف مقبره‌الشعرا شود، این مجموعه مانند مجموعه‌هایی مثل حافظیه و مقبره سعدی در شیراز می‌تواند شان تبریز را حفظ کند.

 

بهبودی ابراز داشت: تاکنون برای احداث بنای مقبره الشعرا در تبریز رقم سه میلیارد و 544 میلیون و 400 هزار تومان هزینه شده و رقم 8 میلیارد و 51 میلیون تومان اعتبار سال 1400 این پروژه است. 

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی پیش‌بینی اعتباری این پروژه در سال‌های آتی را نیز 24 میلیارد و 30 میلیون و 700 هزار تومان و کل برآورد اعتبار پروژه بر اساس موافقت‌نامه را 35 میلیارد و 626 میلیون و 100 هزار تومان اعلام کرد.

 

مقبره الشعرا اولین مقصد گردشگری آذربایجان‌شرقی

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی نیز، مقبره‌الشعرا را اولین مقصد گردشگری استان دانست و گفت: تعداد گردشگرانی که به اینجا مراجعه می‌کنند با هیچ مکان دیگر قابل مقایسه نیست.

 

سید قاسم ناظمی اذعان داشت: با توجه به شیوع کرونا توقع می‌رود مراجعات گردشگران کاهش یابد ولی تعداد افرادی که از اقصی نقاط استان و کشور روزانه به این مجموعه مراجعه می‌کنند،قابل توجه است.

 

وی توضیح داد: در حال حاضر با توجه به یکپارچه‌سازی پروژه، امکانات زیرساختی مثل برق، گاز، لوله‌کشی آب و غیره هنوز به طور کامل فراهم نشده، اما اگر عملیات سنگ فرش طبقه بالای مقبره را به انجام رسانیم، می‌توانیم نواقص سیستم‌های گرمایش و سرمایش را با سازه‌‎های پرتابل رفع کنیم.

 

ناظمی چندگانگی مدیریت، نبود ردیف بودجه ملی، تغییرات مدیریتی و طولانی شدن پروژه را از دلایل اصلی وضعیت نامناسب کنونی مجموعه مقبره الشعرا دانست.فارس

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار