به گزارش تابناک ایلام؛ یونس احمدی گفت : در طرح نظارت بر مراکز کشتار ۱۷ تیم سیار شامل ۱۳ گروه ثابت با تعداد ۵۷ نفر متشکل از بازرسان بهداشت دامپزشکی با هم مشارکت میکنند.
مدیرکل دامپزشکی با اشاره به اینکه این طرح که به مدت ۲ و نیم ماه به طول می انجامد گفت: در این طرح مراکز نگهداری و عرضه فراوردههای خام دامی چون کشتار، تولید، مانند کشتارگاه، قصابی، رستوران و غذاخوری، کبابی و سایر اماکن فراوردههای خام دامی کنترل میشوند.
احمدی ادامه داد: لازم به ذکر است علاوه بر گشتهای دامپزشکی، گشت مشترک با دستکاه هایی، چون صنعت معدن و تجارت و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام میگیرد.
وی در پایان گفت: سامانه تلفنی ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت شکایت، پیشنهاد و نظر و درخواست مردم در خصوص فرآوردههای خام دامی از نقاط مختلف استان ایلام است./ع
بیشتر بخوانید: |
فارس