معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان با اشاره به رسیدن فصل گرما و افزایش بیماری تب کریمه کنگو گفت:۶۰۰ دامپزشک در سراسر استان در ۲۹ کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی حضور دارند تا با بررسی های لازم قبل کشتار ، حین کشتار و بعد از کشتاردام از سلامت گوشت اطمینان حاصل کنند.
دکتر ناصر براتی افزود: در استان اصفهان ۶ هزار رأس دام سبک و ۳۰۰ رأس دام سنگین کشتار می شود.
مسول شبکه دامپزشکی فلاورجان با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است افزود : علایم بیماری همچون وجود کنه ، تب و بی حالی در دام های سبک قبل از کشتار برسی و موارد مشکوک از سایر دام ها جدا شده و از چرخه کشتار خارج میشود و بعد از کشتار نیز در سردخانه های پیش سرد تا ۲۴ قرار میگیرد تا عوامل بیماری بر طرف شوند.
معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان از مردم خواست بعد از خرید گوشت از مراکز مجاز ، فراورده را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگه داشته و سپس مصرف نمایند و از خرید دام زنده خودداری کنند.
به گفته براتی افزود : مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و سوالی می توانند با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس بگیرند.