به گزارش خبرنگار تابناک از استان بوشهر، ابوتراب نکیسا پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تولید مرغ و گوشت قرمز از اولویتهای جهاد کشاورزی استان بوشهر است و در این راستا، حمایت از بخش خصوصی مورد تاکید قرار دارد.
وی افزود: اکنون ۲۱۸ واحد مرغداری در استان داریم که ۱۸۸ واحد فعال است و علاوه بر تامین نیازهای استان، به سایر استانها صادر میشود.
معاون جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطر نشان کرد: فعال سازی ۳۰ واحد مرغداری غیرفعال در استان از دغدغههای جهاد کشاورزی است و پیگیریهای لازم انجام شده است.
نکیسا تصریح کرد: در شرایط کنونی ۲ واحد گوشتي مرغ مادر نیز در استان فعال است که در تأمین تخممرغ نطفهدار نقش اساسی دارد.
وی اضافه کرد: افزايش تولید جوجه یکروزه از اقدامات مهم استان بوشهر است که پیش از این از استانهای همجوار تامین میشد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر ابراز داشت: تامین گوشت مرغ در استان بوشهر با شتاب و کیفیت مطلوبی انجام میشود و از هماکنون ذخیره گوشت مرغ استان برای سه ماه آینده در وضعیت مناسبی است.
نکیسا یادآور شد: حمایت از بخش خصوصی در تولید گوشت مرغ در دستور کار قرار دارد و بحمدالله در حد توان و ظرفیت موجود برای فعال نگه داشتن واحدهای مرغداری اهتمام میورزیم.
وی گفت: میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان، مطلوب است و هر دوره حدود ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان انجام میشود.
انتهای پیام/ن