به گزارش تابناک کرمانشاه به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، تولید ۲۳هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ارزش این میزان گوشت تولیدی را حدود ۲ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: سال گذشته در همین مدت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که میزان تولید گوشت طی سالجاری ۵۰۰ تن افزایش داشته است.
حاتمی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت در طول سال حدود ۱۲ کیلوگرم است گفت: نیمی از گوشت تولیدی (۵۰ درصد) در استان مصرف و بقیه به سایر استانهای کشور صادر میشود.
وی همچنین تعداد کشتارگاههای صنعتی استان را سه واحد عنوان کرد و اظهار داشت: ۱۱ کشتارگاه استان نیز بصورت سنتی فعالیت دارند.
حاتمی با بیان اینکه کشتارگاههای موجود جوابگوی نیاز کشتار و عرضه بهداشتی گوشت قرمز نیست گفت: بر اساس بررسیهای به عمل آمده لازم است در آینده یک کشتارگاه صنعتی دام در منطقه اورامانات و یک کشتارگاه دام صنعتی در منطقه غرب استان تاسیس شود.