نادر پرور در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه با اشاره به میزان تولیدات مرغ اظهار کرد: سالیانه ۶۵ هزار تن مرغ در استان کرمانشاه تولید شده که این مقدار در سال جاری و به ویژه در سال آینده افزایش پیدا میکند.
وی افزود: تولید سالیانه ۶۵ هزار تن مرغ در برخی مواقع به دلیل کاهش جوجهریزی در پی مشکلات مربوط به نهادههای دامی و کمبود جوجه یکروزه کاهش پیدا کرده و ۴۵ روز پس از کاهش جوجهریزی کمبود مرغ در بازار مشاهده میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: نیاز سالیانه این استان به مرغ حتی بیشتر از ۶۵ هزار تن بوده و نیاز روزانه بازار مرغ یک صد و ۲۵ الی یک صد و ۳۰ تن است.
پرور با اشاره به زنجیرههای تولید مرغ گفت: تنها یک زنجیره تولید مرغ شامل حلقههای خوراک دام، جوجهکشی، مرغ مادر و کشتارگاه در استان کرمانشاه وجود داشته که هماکنون غیرفعال است.
به گفته وی ۵۶۷ مرغداری صنعتی و هفت کشتارگاه در استان کرمانشاه فعال است.