معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه مرغهای آماده کشتار ، ۴۰ تا ۶۰ روزه هستند گفت: روزانه بیش از ۴۸۰ تن مرغ در استان اصفهان کشتار میشود.
حسین ایراندوست افزود:با تخصیص ارز نهادههای وارداتی ذرت و سویا و نهادههای استحصالی از کارخانههای روغن کشی برای تأمین نهاده طیور و عرضه مرغهای منجمد و بوقلمون، بازار مرغ در استان اصفهان کنترل شده است.
وی، قیمت مرغ گرم را با ۱۵۰ هزار ریال به اضافه پنج درصد کمتر یا بیشتر براساس اعلام ستاد تنظیم بازار استان اصفهان اعلام کرد.
استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.