احمد هراتی، اظهار کرد: در سال جاری حدود 90 هکتار از اراضی این شرکت به کشت محصول خربزه با استفاده از روش کشت نشاء اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد: شرکت کشت و صنعت انابد در کشت محصول خربزه از نهال خربزه که به روش نرسرینگ تهیه شده، استفاده کرده است.
هراتی اضافه کرد: در این روش نهال خربزه که در محیط گلخانه پرورش یافته است، با رسیدن به طول عمر حدود 40 روز با شرایط سنی یکنواخت به زمین اصلی منتقل می شود.
وی با بیان اینکه محصول سالم، تحت کنترل استانداردهای الزامی و اجباری کیفیت غذایی در کشاورزی قرار دارد، خاطرنشان کرد: این محصول دارای حد مجاز باقیمانده آفت کش، عناصر، فلزات و سموم است.
هراتی ادامه داد: خربزه سالم، محصولی است که ضوابط سه گانه الزامی یعنی استاندارد سه گانه در تولید محصولات غذایی را رعایت کرده است.
سرپرست شرکت کشت و صنعت انابد گستره توزیع و فروش خربزه سالم این شرکت را بیشتر استان های کشور به ویژه استان های خراسان رضوی، تهران، اصفهان، آذربایجان غربی و شرقی عنوان کرد.