سید احمد مقدسی، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران گوشتی با بیان اینکه در حال حاضر میانگین قیمت هرکیلوگرم گوشت گوساله در بازار ۱۰۰ هزار تومان است، افزود: در شرایطی گوشت با این قیمت به مردم عرضه میشود که در ماههای اخیر قیمت دام زنده حدود ۱۰ هزار تومان کاهش یافته و در پی آن، قیمت گوشت باید دوبرابر، یعنی ۲۰ هزار تومان کمتر شود. او گفت: اکنون میبینیم که نه تنها کاهش قیمت گوشت در بازار رخ نداده، بلکه حتی افزایش قیمتها در عیدقربان نیز، با سپری شدن عید به سطح سابق برنگشته است. وی افزود: هنوز نمیدانیم چرا با کاهش قیمت ۱۰ هزار تومانی دام زنده، مردم مجبورند با همان قیمت بالای قبلی گوشت بخرند. مقدسی افزود: در حال حاضر تولیدکنندگان، گوشت را به قیمت هرکیلوگرم ۶۰ هزار تومان عرضه میکنند.
او یکی از دلایل کاهش ۹ تا ۱۰ هزار تومانی قیمت هرکیلوگرم دام زنده را افزایش تولید خواند و گفت: اکنون ما با انباشت دام مازاد در واحدهای دامی مواجه ایم و همین امروز حدود ۶۰ هزار راس دام سنگین و ۳۰۰ هزار راس دام سبک در واحدهای دامی انباشت شده که تقاضایی برای خرید آنها در بازار نیست. این تولیدکننده دام افزود: از همین رو ما از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرده ایم که یا جلو واردات گوشت را بگیرند و یا اینکه اجازه دهند ما دام مازاد خود را صادر کنیم.