با هدف ایجاد تعامل هرچه بیشتر میان دانشگاه و صنعت، تفاهم‌نامه پژوهشی بین شرکت گاز استان بوشهر و دانشگاه خلیج‌فارس منعقد شد.
کد خبر: ۹۰۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴ 07 September 2015
 این تفاهم‌نامه به‌منظور ایجاد همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی، منعقد و بر همین اساس مقرر شد طرفین در موضوعات فناوری، پژوهشی و آموزشی با یکدیگر همکاری کنند.

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر  صبح امروز در این‌ ارتباط بیان داشت: استفاده متقابل از منابع اطلاعاتی، ارائه مشاوره‌های علمی توسط اعضاء هیئت‌علمی دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی در مقطع ارشد و دکترا، استفاده از آزمایشگاه‌های دانشگاه خلیج‌فارس، برگزاری سمینارها و کنفرانس‌های علمی و ...ازجمله مواردی است که در قالب این تفاهم‌نامه با همکاری میان طرفین اجرا خواهد شد.

حسینی اضافه کرد: خوشبختانه شرکت گاز استان بوشهر در سال‌های اخیر همکاری بسیار خوبی با دانشگاه‌های معتبر کشور و ازجمله دانشگاه خلیج‌فارس داشته است و در همین ارتباط چندین پروژه پژوهشی مهم و کاربردی با همکاری دانشجویان و اساتید دانشگاه اجراشده که بی‌شک ازاین‌پس با انعقاد تفاهم‌نامه مذکور، زمینه ایجاد همکاری‌های هرچه بیشتر مهیا می‌شود.

وی در همین ارتباط تصریح کرد: ارائه طرح‌های پیشنهادی کاربردی و نوآورانه در حوزه صنعت نفت و گاز، ارائه و اجرای طرح‌های اینترشیپ و حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی جزء مهم‌ترین اهدافی است که از طریق ارتباط هرچه بیشتر با دانشگاه، در پی تحقق آن هستیم.

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر همچنین یادآور شد: ظرفیت‌های بالا و غنی استان در بخش نفت و گاز و پتروشیمی ازجمله تولید بخش عمده گاز کشور، صادرات بخش عمده نفت کشور و تولید انواع محصولات صنایع پتروشیمی باعث شده تا استان بوشهر به‌عنوان قطب اقتصادی و انرژی کشور شناخته شود، از همین رو افزایش و بهبود ارتباط میان صنایع نفت و گاز با دانشگاه‌های استان می‌تواند نقش بسیار مهمی در نیازسنجی این دو مجموعه و همچنین تربیت نیروهای توانمند بومی داشته باشد.

حسینی در ادامه یادآور شد: خوشبختانه دانشگاه‌های ما از لحاظ رشد علمی و کیفیت آموزشی جایگاه خوبی دارند که این می‌تواند مزیتی برای صنعت محسوب شده و موتور محرک صنعت باشد، اما مسائلی چون عدم اعتماد صنعت برای سرمایه‌گذاری در دانشگاه، نبود نهادهایی که این دو ساختار را پیوند دهد و مسائلی ازاین‌دست، چالش‌هایی بر سر راه این دو نهاد قرار داده که امید می‌رود با رفع این موانع و اعتمادسازی هرچه بیشتر شاهد اتفاقات خوب و مثبت در زمینه تعامل میان دانشگاه و صنعت باشیم.

رئیس دانشگاه خلیج‌فارس نیز ضمن مطلوب ارزیابی کردن تفاهم‌نامه منعقدشده میان این شرکت و دانشگاه خلیج‌فارس اظهار داشت: امیدواریم انعقاد این تفاهم‌‎نامه نویدبخش اتفاقاتی خوب در زمینه تعامل میان دانشگاه و صنعت در استان باشد و از این طریق ضمن تبادل اطلاعات، در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی موردنیاز همکاری‌های ثمربخشی صورت گیرد.

دکتر مصلح اضافه کرد: به‌منظور تسهیل در فرایند یادشده و مطابق با این تفاهم‌نامه، در آینده‌ای نزدیک مکانی را در دانشگاه خلیج‌فارس به شرکت گاز استان بوشهر اختصاص خواهیم داد تا دانشجویان و اساتید بتوانند جهت انجام امور پژوهشی خود در زمینه موضوعات مرتبط با نفت و گاز از امکانات پژوهشی و آزمایشگاهی بیشتری برخوردار باشند.

وی همچنین اضافه نمود: تلاش داریم از طریق این تفاهم‌نامه، گامی اساسی در پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت و گاز در استان برداشته و از همین رو با انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی، ضمن برخورداری از امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری از تمام توان خود در این زمینه استفاده خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه خلیج‌فارس در خاتمه با قدردانی از مدیرعامل و سایر مسئولین شرکت گاز استان بوشهر، بیان داشت: ارتباط صنعت و دانشگاه با توجه به میزان تأثیرگذاری آن در فرایند توسعه دانش‌محور و پایدار باید به‌صورت یک سیستم نظام‌مند در کشور به طریقی نهادینه شود تا جنبه‌های علمی، فنی، اقتصادی و فرهنگی آن مانند هر سیستم نظام‌مند ازنظر ورودی، منابع، فرآیندها و نیز خروجی، تأثیرگذاری، روش کنترل و هدایت آن به‌درستی تعیین شود.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار